Homeohelp.hu
"A szelíd gyógymód" | Alternatív homeopátiás gyógyászat

Magamról

Dr. Petercsák Edit vagyok, 1986-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Ezt követően a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórház Gyermekegészségügyi Központjában helyezkedtem el, ahol 10 évig dolgoztam.

1992-ben csecsemő- és gyermekgyógyászatból, 2000-ben iskolaegészségtanból vizsgáztam. Harmadik gyermekem születése után a Radostyán székhelyű gyermek háziorvosi körzet orvosa lettem, mindennek már 13 éve. Kezdetben nem ismertem a homeopátiás gyógymódot, a szülőktől kaptam az első információkat, akik sikeres kezelésről számoltak be. Munkám során meggyőződtam róla, hogy ennek a terápiának valóban van helye a gyógyításban.

Kerestem továbbképzési lehetőségeket, és 2002-ben CEDH nemzetközi homeopátiás vizsgát, 2009-ben pedig a Pécsi Tudományegyetem Komplementer Medicina tanszékén "Klinikai Homeopátia" licence vizsgát tettem.

A homeopátiás szerek egyes betegségen önállóan is alkalmazhatók (pl.: léguti fertőzések, allergia, alvászavar, pszichés problémák stb.), de a hagyományos gyógyszerekkel együtt is szedhető.