Homeohelp.hu
"A szelíd gyógymód" | Alternatív homeopátiás gyógyászat

Tegye fel kérdését

Az Ön neme:
Kérem adja meg számokkal: harmincnyolcA kérdés feltevése teljesen anonim módon történik, a weboldalon csak az általam megválaszolt kérdések jelennek meg.
Ön a "Kérdés küldése" gomb megnyomásával hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által feltett, megválaszolt kérdés nyilvánosan megjelenjen a weboldalon


Szakorvos válaszol


39 éves Nő - 2015.06.02

Tisztelt Doktornő! Súlyos pánikbeteg vagyok!Rengeteg nyugtatót és fájdalomcsillapítót szedek!Tudna rajtam is segíteni??

Dr. Petercsák Edit

Tisztelt Kérdező!
Pánikbetegségben jól használhatók a homeopátiás szerek.
Kezdetben kiegészítő therápiaként,később csökkenthetők a gyógyszerek is.
Ismerni kell milyen tünetei vannak,eszerint kell kiválasztani a megfelelőt.
"Súlyos" esetben személyes konzultáció szükséges.

Üdvözlettel:Dr.Petercsák Edit
55 éves Nő - 2015.05.20

izületi kopásra milyen szert javasol?

Dr. Petercsák Edit

Tisztelt Kérdező!

Zeel tabletta és kenőcs használatát javaslom kúraszerűen.A tablettából 3x1 naponta,de napi 5x1 is szedhető a folyamat súlyosságától függően.A kenőcs napi 2x.

Üdvözlettel:Dr.Petercsák edit39 éves Nő - 2015.05.06

Tisztelt Doktornő! 11 éves fiam szénanáthás.Érdeklődni szeretnék,hogy allergiás betegekkel is foglalkozik-e? Köszönettel.

Dr. Petercsák EditIgen, allergiás betegeket is kezelek.

Üdvözlettel:Dr.Petercsák Edit
36 éves Nő - 2015.04.09

Tisztelt Doktornő! A kérdésem az lenne,hogy tud-e megoldást gyermekeknél homeopátiás oltás-,nehézfém kivezetésre? Gyermekem 3 és fél éves kisfiú.Megkésett beszédfejlődés miatt fejlesztésre hordjuk.Korai fejlesztés ill TSMT torna.Sajnos esély van az autizmus diagnózisra is.A fejlődése kb.18 hónapos kora után lassult le.Nem vagyok szakember csak minden lehetőséget megragadok,hogy segítsek a gyermekemnek.Az oltásokban lévő fémek hatásáról sok rosszat hallottam. Várom válaszát ha tud segíteni!

Dr. Petercsák Edit

Üdvözlöm!

Lehetőség van homeopátiás oltás kivezetésre.
Gyermeke esetében a 15 és 18 hónapos védőoltásokra.
Ez csak személyes konzultáció formájában lehetséges.

Ha gondolja ,keressenek fel!

Tisztelettel:Dr.Petercsák Edit33 éves Nő - 2014.08.27

Tisztelt Doktornő! 13 hónapos kisfiammal kapcsolatban lennének kérdéseim. Éjszaka nagyon nyugtalanul alszik. Van, hogy 15 alkalommal is kel, de van, hogy csak 3-4x. Tudom ezt akár a fogzás is okozhatja, de van, hogy a Viburcol és a Chamomilla ellenére is keservesen és megnyugathatatlanul sír. Ez csak az utóbbi időben jött elő. Ugyanakkor megfigyeltem azt is, hogy bár 2 hónapja elindult nekem, még mindíg nagyon labilis a járása. Olyan mintha szédelegne. Rengeteget esik el e miatt. 7 hetes korától járunk vele a koraszülött neurológiai szakrendelésre, ahol nagyfejűség miatt kezelik. Ott többször is említettem már a panaszainkat, de szerintük nem függenek össze ezek a dolgok az állapotával. Szeretném megkérdezni, hogy esetleg mégis lehet-e összefüggés, és mit tanácsolna. Válaszát előre is tisztelettel köszönöm!

Dr. Petercsák Edit

Tisztelt Kérdező!
A nyugtalan alvásnak számos oka lehet.Kisfia esetében javaslom,hogy du.5 órakor és lefekvés előtt 1-1 tabl Sedatif PC-t oldjon fel kevés vízben és a kiskanállal adja oda.
Az egyensúlyzavar  lehet idegrendszeri tünet,de pl.szemészeti probléma következménye is,de az is lehet,hogy nehezebben szabilizálódik a járása.A mozgásfejlődése is fontos.
A nagyfejűség önmagában nem feltétlenűl kóros,összefüggést feltételezni ennyi információ alapján felelőtlenség lenne.
Üdvözlettel:dr.Petercsák Edit