Homeohelp.hu
"A szelíd gyógymód" | Alternatív homeopátiás gyógyászat

Tegye fel kérdését

Az Ön neme:
Kérem adja meg számokkal: harmincnyolcA kérdés feltevése teljesen anonim módon történik, a weboldalon csak az általam megválaszolt kérdések jelennek meg.
Ön a "Kérdés küldése" gomb megnyomásával hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által feltett, megválaszolt kérdés nyilvánosan megjelenjen a weboldalon


Szakorvos válaszol


47 éves Nő - 2020.06.10

Tisztelt Doktornő! Azt szeretném kerdezni,hogy Ön női hormonális problémákkal,pajzsmirigy érték beállításával....stb foglalkozik e?ha nem kit tudna javasolni,ajánlani? Köszönettel

Dr. Petercsák Edit

Üdvözlöm!
Igen,telefonon egyeztetünk.
dr.P.Edit20 éves Férfi - 2020.05.13

Tisztelt Doktornő! megszeretném kérdezni mivel szívbeteg vagyok 4éve műtétek azt szeretném tudni targoncai tanfolyamra mehetek e ilyen tanfolyamra? az kivel kell egyeztetni?

Dr. Petercsák Edit

Üdvözlöm!
Foglalkozásegészségügyi orvossal kell konzultálni,de előtte a háziorvosával beszéljen.Valószínüleg már Ő is tud véleményt mondani.
Dr.P.Edit48 éves Nő - 2020.03.10

Üdvözlöm. Pánik betegséget lehet vele jól kezelni? Köszönöm válaszát.

Dr. Petercsák Edit

Kedves Kérdező!
Pánik betegségben jó hatású a homeopátiás kezelés.
Természetesen kezdetben csak kiegészítő kezelésként jö szóba,később akár a hagyományos gyógyszereket is lehet csökkenteni,akár el is hagyni.
Üdvözlettel:dr.Petercsák Edit38 éves Nő - 2020.03.07

T.Doktornő! A kérdésem az lenne,hogy 20 éves autista fiam szedi egy pár napja a strichynus nux-vomica ch 30 (hánytatódió a hatóanyag).golyókat.magatartászavarra.ugy néz ki beválik.de nagyon ajánlották a Brandenburg Neuro tablettát is.(Withania Somfeneira a hatóanyag)lehet e ezt a 2 készítményt egyidejűleg szedni? Köszönöm a választ.

Dr. Petercsák Edit

Kedves Kérdező!
A homeopátiás szerek szedhetők,bármilyen gyógyszerrel,gyógynövénnyel,gyógyhatású készítménnyel.
Üdvözlettel:dr.Petercsák Edit43 éves Nő - 2020.02.09

Üdvözletem... Szeretnék érdeklődni ekcémára mi lenne jó ? Van, hogy eltünik,de mostanában nem akar (homlokomon van ,viszket , piros,és hámlik) a hajam is nagyon korpás.... Kaphatnék segitséget ? A választ előre is köszönöm....

Dr. Petercsák Edit

Kedves Kérdező!
Arsenicum album c9 -ből napi 2x5 golyó szedését javaslom.Valószínűleg ez kevés ahhoz.hogy ne is térjen vissza a tünet.
Alkati szerrel lehet a krónikus betegségeket kezelni.
Üdvözlettel:Petercsák  Edit